Uudised

August 25, 2021

2021 WSOP veebipõhine sündmuste ajakava GGPokerist

Liis Mägi
WriterLiis MägiWriter

Iga -aastane World Series of Poker (WSOP) turniir toimub 1. augustist kuni 12. septembrini 2021 tuntud veebipokkeri platvormil GGPoker. Tegevusrohke ajakava pakub 33 kuldset käevõruüritust ning hulgaliselt võimalusi nii amatööridele kui ka kogenud mängijatele, et võita palju.

2021 WSOP veebipõhine sündmuste ajakava GGPokerist

Suur algus suurele turniirile

Return No-Limit Hold'em üritus avab WSOP turniiri. Kahe päeva jooksul toimuvad Texas Hold'emi mängud peaksid eeldatavasti meelitama suurt osalemist mitte ainult 1 miljoni dollari suuruse auhinnafondi, vaid ka taskukohase 50-dollarise sisseostu tõttu.

WSOP Online -seeria tipphetked

Teine suur üritus võistlusel on Caesars Cares heategevusüritus, mis näitab WSOP tähtsust kogukonnale tagasi andmisel. Siin on osa 1111 dollari suurusest sisseostust ette nähtud heategevusorganisatsioonile Nevada COVID-19 Relief Fund.

Mängijad saavad võimaluse võita Millionaire Makeris muljetavaldav auhind. Sisseost, 1500 dollarit, on märkimisväärne summa. Sellega kaasneb aga ilmatu 5 miljoni dollari suurune auhinnafond. Kahepäevane Super Millions High Roller No-Limit Hold'em pakub samuti 5 miljoni dollari suurust garanteeritud auhinnafondi, mille sisseost on 10 000 dollarit. Super High Roller Championship No-Limit Hold'emil on suurim sisseostu 25 000 dollariga. Samuti on selle garanteeritud auhinnafond 5 miljonit dollarit.

Need, kes otsivad soodsamat sisseostu, võivad kaaluda FLIP & GO No-Limit Hold'em üritust. Selle sisseost on 200 dollarit ja garanteeritud auhinnafond on 1 miljon dollarit. Vahepeal on WSOP Bounty Double Millions sama hinnaga sisseostu hinnaga 210 dollarit ja kahekordne garanteeritud auhinnafond 2 miljonit dollarit.

Suured rahad ja palju muud

Kooskõlas teiste pokkeriturniiridega on WSOP Online'is suurejooneline põhiturniir. 5000 dollari suuruse sisseostuga algab see 29. augustil 2021 ja pakub mammuti auhinnafondi garantiid summas 20 miljonit dollarit.

Septembris 2020 püstitas WSOP Online'i põhiturniir suurima auhinnafondi Guinnessi maailmarekordi, välja makstes üle 27,5 miljoni dollari. Eeldatakse, kas 2021. aasta sündmus lööb selle rekordi.

Lisaks tohutu auhinna saamisele lisatakse võitja ka GGPokeri eliitmeistrite nimekirja. Sellesse eksklusiivsesse gruppi kuulub Rootsi mängija Niklas Astedt, kes on online -pokkerikarjääri jooksul võitnud üle 34 miljoni dollari.

Põhiturniiri võitjat ootavad veel mitmed hüved. Lisaks sellele, et autasustatakse kohandatud GGPokeri avatari ja GGPlatinum FishBuffet staatusega, antakse tšempionile ka 50 000 dollari suurune turniiripakett. Unikaalne GGPokeri sidusettevõtte kood on veel üks auhind, mis antakse võitjale.

GGPokeri kohta

2017. aastal käivitatud GGPoker omab Mani saare hasartmängude järelevalve komisjoni litsentsi. Kasutades järgmise põlvkonna tarkvara, mis on optimeeritud laua-, mobiil- ja tahvelarvutimängude jaoks, pakub GGPoker mängijatele võimalusi mängida Texas Hold'emi ja muid pokkerimänge veebis kodus või liikvel olles.

Mõned pokkerimaailma valgustid on osa saidi GGTeamist. Nende hulka kuuluvad Daniel Negreanu, Dan Bilzerian, Fedor Holz ja Bertrand “ElkY” Grospellier.

About the author
Liis Mägi
Liis Mägi
About

Liis Mägi, Eesti tõusev täht online-kasiinomängude lokaliseerimises, tabab mängu olemust, põimides sisse Eesti rikka kultuurialatoon. Tema lähenemine ühendab globaalse kõlapinna kohaliku hõnguga.

Send email
More posts by Liis Mägi
undefined is not available in your country. Please try:
Texas Hold'emi vastupandamatu tõus: globaalne nähtus
2024-04-09

Texas Hold'emi vastupandamatu tõus: globaalne nähtus

Uudised