Uudised

May 29, 2024

2024. aasta pokkeri maailmasarja avalöögi 3. sündmusega: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Liis Mägi
WriterLiis MägiWriter

Tere tulemast 2024. aasta pokkeri maailmameistrivõistluste põnevasse algusse, mille toob teieni uhkusega PokerNews, teie ametlik meediapartner ja kõigi käevõruürituste reaalajas uudiste allikas. Põnevus on tuntav siin mainekatel Horseshoe'il ja Pariisis, Las Vegases, kui valmistume sündmuse nr 3: $500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout alguseks.

2024. aasta pokkeri maailmasarja avalöögi 3. sündmusega: $500 No-Limit Hold'em Freezeout

Peamised pakkumised:

  • Event #3 tähistab 2024. aasta WSOP algust, lubades tegevusterohket kahepäevast No-Limit Hold'em Freezeouti.
  • Hiline registreerimine on saadaval 11 taseme jaoks, pakkudes osalejatele paindlikkust, kusjuures sündmus on üles ehitatud nii, et see sisaldab õigeaegseid pause ja rikkalikku algstäkki.
  • PokerNews tutvustab MyStacki, revolutsiooniline tööriist, mis suurendab mängijate seotust, võimaldades reaalajas kiipide arvu värskendusi.

WSOP-sarja uhiuue täienduse ootus on tõusnud palavikule. Seisame monumentaalse sündmuse tipul, siin on kõik, mida pead teadma:

Sündmuse üksikasjad:

$500 WSOP Kickoff No-Limit Hold'em Freezeout algab kohaliku aja järgi kell 10.00, hiline registreerimine on avatud kuni 11. taseme lõpuni. Osalejad saavad oodata struktureeritud mängu, kus iga nelja taseme järel on planeeritud 20-minutilised pausid. väljateenitud 75-minutiline õhtusöögipaus 15. taseme lõpus, umbes kell 18.30

Võistlejad alustavad 25 000 chipi stäkiga, sukeldudes esimesel päeval 30-minutilise mängu 22 tasemele. Võitlus jätkub kell 11 hommikul 2. päevaks, kus väljak kitseneb kuni tšempioni kroonimiseni.

Täiustage oma kogemusi MyStackiga:

PokerNews on põnevil, et saab iga WSOP sündmuse jaoks aktiveerida MyStacki – funktsiooni, mis võimaldab mängijatel otse uuendada oma žetoonide arvu meie reaalajas aruandluslehtedel. See tasuta tööriist on saadaval kõigile, kellel on PokerNewsi konto, soodustades interaktiivsemat ja kaasahaaravamat turniirikogemust.

Mis WSOP-l edasi saab?

  • Lisaks üritusele nr 3 on WSOP kalender täis tegevust, sealhulgas Event #4 algus: $1500 Omaha Hi-Lo 8 or Better kell 14:00
  • Sarja märkimisväärsete uuenduste hulka kuulub Qui Nguyen, kes juhib Event #1: $5000 Champions Reunion, samas kui Caleb O'Donnell on edetabeli tipus Event #2: $500 kasiinotöötajate No-Limit Hold'em.
  • 25 000-dollarise fantaasiakavandi puhul tegi Daniel Negreanu parima pakkumise 132 dollarit, mis tõi esile sarja ümbritseva võistlusvaimu ja põnevuse.

2024. aasta pokkeri maailmameistrivõistluste arenedes on PokerNews teile kõikehõlmav pääs tegevuste keskmesse koos põhjalike kajastuste, värskenduste ja ülevaadetega. Olenemata sellest, kas osalete sündmustel või jälgite tegevust kaugelt, valmistuge unustamatuks pokkerimänguks.

About the author
Liis Mägi
Liis Mägi
About

Liis Mägi, Eesti tõusev täht online-kasiinomängude lokaliseerimises, tabab mängu olemust, põimides sisse Eesti rikka kultuurialatoon. Tema lähenemine ühendab globaalse kõlapinna kohaliku hõnguga.

Send email
More posts by Liis Mägi
undefined is not available in your country. Please try:
Pokkeri kõrgete panustega malematš: Ausmus vs. Mohamed
2024-06-06

Pokkeri kõrgete panustega malematš: Ausmus vs. Mohamed

Uudised