Uudised

May 16, 2024

2024. aasta World Series of Poker (WSOP) sündmused, mida tuleb jälgida

Liis Mägi
WriterLiis MägiWriter

Sel ajal, kui elav Las Vegase linn valmistub suurejooneliseks vaatemänguks, milleks on World Series of Poker (WSOP), märgivad tuhanded pokkerihuvilised üle maailma oma kalendrisse, mis tõotab tulla erutav turniiride seeria. 2024. aasta WSOP on mõistuse, strateegia ja puhaste pokkerioskuste võitlustanner, kus on võidetud 99 kuldset käevõru. Kuid nii paljude ürituste puhul kuidas valida, milliseid turniire jälgida? Ärge kartke, sest The Sports Geek on koostanud nimekirja kõige põnevamatest sündmustest, mida 2024. aasta WSOP võib pakkuda.

2024. aasta World Series of Poker (WSOP) sündmused, mida tuleb jälgida

Peamised pakkumised:

  • 10 000 dollari suurune põhiturniir jääb WSOP kroonijuveeliks, meelitades kohale tuhandeid mängijaid ja pakkudes miljonitesse ulatuvaid peaauhindu.
  • 250 000 dollari suurune Super High Roller No-Limit Hold'em turniir on kõrgete panustega pokkeri tipp, mis sisaldab väikest mänguväljakut ja astronoomilisi sisseoste.
  • WSOP $25 000 Heads-Up No-Limit Hold'em meistrivõistlused pakuvad pingelist ja tempokat võistlust bracket formaadis.
  • $50 000 Pokkerimängijate meistrivõistlused paneb proovile mängijate mitmekülgsuse üheksas erinevas pokkerimängus, muutes selle võitmiseks ainulaadseks ja prestiižseks sündmuseks.

2024. aasta WSOP tutvustab kuut uut turniiri, sealhulgas $10 000 Big O Championship ja $5000 Seniors High Roller, mis avardab võistluste mitmekesisust. Kuid mõned üritused paistavad silma oma prestiiži, auhinnafondide ja tohutu põnevuse poolest, mida need pakuvad nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele.

Põhiturniir: $10 000 No-Limit Hold'em

WSOP põhiturniir on pokkeri tippturniiri sünonüüm. Alates 1970. aastatest on seda peetud pokkeri mitteametlikuks maailmameistrivõistluseks, mille võitja nimi on ajalukku sööbinud. 2023. aastal võistles sellel üritusel rekordilised 10 043 mängijat 12,1 miljoni dollari suuruse peaauhinna nimel, mille võitis Daniel Weinman. Kogu auhinnafond kasvas hüppeliselt 93 399 900 dollarini, mis seab 2024. aasta väljaande lati kõrgele.

Super High Roller: $250 000 No-Limit Hold'em

Neile, kes armastavad kõrgete panustega draama, on 250 000 dollari suurune Super High Roller turniir vaatemäng, mida ei tohi maha magada. Ainuüksi osavõtutasu tagab, et võistlevad ainult pokkerimaailma crème de la crème, sealhulgas legendid nagu Phil Ivey ja Daniel Negreanu, muutes iga jaotuse põnevaks kellaks. Vaatamata väiksemale väljakule on konkurents tihe, Chris Brewer võitis 2023. aasta ürituse ja käevõru koos $5 293 556-ga.

Kõige puhtam vorm: $25 000 Heads-Up No-Limit Hold'emi meistrivõistlused

Heads-up pokker destilleerib mängu olemuse: psühholoogiline võitlus kahe mängija vahel. WSOP $25 000 Heads-Up No-Limit Hold'em meistrivõistlused, mis on piiratud 64 osalejaga, on tunnistus individuaalsetest oskustest ja strateegiast. Kiire tempo, väljalangemisstiilis formaat teeb sellest fännide jaoks ühe köitvama sündmuse, 2023. aasta meistrivõistlustel on meeldejäävad matšid ja üle poole miljoni dollari suurune peaauhind.

Ülim test: $50 000 pokkerimängijate meistrivõistlused

$50 000 pokkerimängijate meistrivõistlused on kurnav proovikivi mängija mitmekülgsuse kohta, läbides üheksa erinevat pokkerivarianti. See ei tähenda ainult ühes mängus silma paistmist, vaid ka mitme vormi valdamist, muutes selle tõeliseks pokkerioskuse näitajaks. Brian Rasti võit 2023. aastal, tema kolmas sellel üritusel, oli segamängustrateegia meistriklass, mis teenis talle lahedat $1 324 747.

Neil, kes on inspireeritud pokkeris kätt proovima, pole vaja Vegasesse reisida. Veebiplatvormid, nagu Bovada, pakuvad hulgaliselt turniire kõikidele tasemetele ja atraktiivseid boonuseid uutele mängijatele. Olenemata sellest, kas olete kogenud pro või juhuslik entusiast, 2024. aasta WSOP tõotab võrreldamatut põnevust ja võimalust olla tunnistajaks kujunevale pokkeriajaloole.

About the author
Liis Mägi
Liis Mägi
About

Liis Mägi, Eesti tõusev täht online-kasiinomängude lokaliseerimises, tabab mängu olemust, põimides sisse Eesti rikka kultuurialatoon. Tema lähenemine ühendab globaalse kõlapinna kohaliku hõnguga.

Send email
More posts by Liis Mägi
undefined is not available in your country. Please try:
Pokkeri kõrgete panustega malematš: Ausmus vs. Mohamed
2024-06-06

Pokkeri kõrgete panustega malematš: Ausmus vs. Mohamed

Uudised